Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


HARD werken: One for All

Ian Horton & Bettina Furnée
€ 35.00

Onze tip van de week! Een overvol krankzinnig boek en de eerste omvangrijke publicatie over de experimentele Rotterdamse ontwerpstudio HARD werken (1979–1994), bestaande uit kernleden Henk Elenga, Kees de Gruiter, Gerard Hadders, Tom van den Haspel, Willem Kars en Rick Vermeulen.


Oh Sh*t ... What Now?

Craig Oldham
€ 21.50

This book is a comprehensive and insightful guide to anything and everything that is of use to those looking to break into the creative industries, sharing experiences, ideas, advice, criticism and encouragement. With sections covering education, portfolios, jobs/freelancing, working process and personal development, this straight-talking, funny and frequently irreverent guide is a must-read for all creative arts students.


Japan Cookbook

Nancy Singleton Hachisu
€ 39.95

400 traditionele en crossover gerechten uit Japan geïllustreerd met schitterende foto's.


Wereldwijven

Pénélope Bagieu
€ 27.90

Prinses, zakenvrouw, actrice of kunstenares: elk zetten ze op hun eigen manier, in hun eigen tijd, de wereld naar hun hand. Een inspirerend boek voor de nieuwe generatie wereldwijven.


Oogstkoken

€ 24.95

Verrukkelijke recepten met de pure smaken van het seizoen.


Wieren

Miek Zwamborn
€ 17.50

Miek Zwamborn is een schrijver die dicht op de natuur zit. Wieren is een vermakelijke, poëtische en verbazingwekkende cultuurgeschiedenis over de sensueelste familie van waterplanten.


Ei! Ei!

Harriët van Reek & Geerten Ten Bosch
€ 19.95

De wonderlijke reis van twee eieren en een poppenkast is de ondertitel en wonderlijk is het zeker. In haar onnavolgbare stijl heeft Harriët van Reek weer een verbazingwekkend gek prentenboek gemaakt.


Het geheime leven van vissen

Jonathan Balcombe
€ 24.99

Vissen zijn gevoelig en slim, vereffenen rekeningen, geloven, misleiden en hebben opvallende seksuele gewoonten. Een vis is nooit meer hetzelfde na het lezen van dit boek.


The Curry Guy

Dan Toombs
€ 19.95

Meer dan 100 recepten van voorgerechten, curry's, tandoorimaaltijden en groente- en bijgerechten van The Curry Guy!


Bokman

Dean Bowen
€ 17.95

'Ik ben opgetekend in het grootboek; rood is schuld, zwart dit lichaam

Ik ben bokman. Vervuild'  (uit Terra Belle i/ genesis) 

Persoonlijke zoektocht in poëzie vormgegeven. Dean Bowen won in 2015 Van Dale Spoken Award in de categorie poëzie.


Volle Muil

Tom Marien & jMerlijne Marell
€ 16.95

Kleine Uil wil zich bewijzen en gaat een Maanvis vangen. Drie kansen krijgt Kleine Uil voordat de maan achter de wolken verdwijnt.


De beroemde bereninvasie van Sicilië

Dino Buzzati
€ 18.95

Klassieker voor alle leeftijden verhaalt over de ijskoude winter, lang, lang geleden, die ervoor zorgde dat de hongerige beren de bergen van Sicilië verlieten en de vallei in trokken op zoek naar voedsel.


Das Magazin - Het Einde

€ 11.00

Nummer 25, de laatste Das Magazin, is in oogverblinden hoogglans goud uitgevoerd. Met bijdrage van een - te veel om op te noemen - aantal schrijvers is dit een mooie afsluiting van een gedenkwaardig literair magazine. 


Monograph

Chris Ware
€ 59.95

Graphic novel fenomeen Chris Ware heeft een nieuw kunstwerk gemaakt: 469x340x36 mm en net zo adembenemend als zijn andere werk.


Te Perfect Guide to Sumo

€ 18.25

Handleiding om deze 1500 jaar oude Japanse traditie beter te kunnen begrijpen. Rijk geïllustreerd en met recepten van de voedzame maaltijden die de worstelaars verorberen. 


Zeb.

Gideon Samson & Gideon Joshua
€ 15.00

Over de klas van Juf Cato en een zebra die Ariane heet. Ze is nieuw in de klas.


Het jachtgeweer

Yasushi Inoue
€ 12.50

Heel mooi, zorgvuldig gecomponeerd Japans meesterwerkje over de tragische geschiedenis van drie vrouwen.


Duif

Jacques & Lise
€ 17.99

Van de makers van het prachtige woordenloze prentenboek 'Oskar' weer een vertederend prentenboek vol gelaagdheid en subtiele details.  Voor eerder werk ontvingen Jacques & Lise een Global Illustration Award. 


Open Ogen

Remco Campert
€ 17.99

Nieuwe gedichtenbundel van wise old man Campert. Over oud zijn en de wereld van nu.


Lange armen

Ester Naomi Perquin
€ 12.50

'Wat moet de politie nou in hemelsnaam met gedichten' vroeg de Dichter des Vaderlands zich af toen ze werd gevraagd een aantal gedichten te schrijven in het kader van 5 jaar Nationale Politie, maar het resultaat is een werkelijk schitterende dichtbundel.


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30