Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Presecco made me do it

Amy Zavatto
€ 12.50

Onze tip van de week! Van een Sunshine Superman tot een Ship to Shore, 60 bruisende recepten voor sprankelende proseccococktails van de prosecco-expert Zavatto.


10 op een ezel

Mohammed Benzakour
€ 20.99

Iemand die tien man op een ezel ziet heeft ze niet allemaal op een rijtje. Het is slechts een van de vele voorbeelden uit de rijke voorraad spreuken en spreekwoorden uit de Berbertaal waarbij humor nooit ver weg. Mohammed Benzakour gebruikt de vele mooie spreekwoorden om de lezer met te nemen naar het Marokko van zijn jeugd. Een ode aan een oeroud volk en hun prachtige taal.


Kamperen!

Philip Waechter
€ 12.50

Kamperen is fantastisch, zelfs al loopt niet alles als gepland. Een lange autorit, een wegvliegende tent, een muggenplaag, het mag de kampeerpret niet drukken. Vertaald door Edward van de Vendel.


Dogs' Dinners

Debora Robertson
€ 14.95

Onze tip van de week! Meer dan 50 recepten voor het eten van de hond en deze maaltijden zijn zo lekker en gezond dat het baasje en/of bazinnetje ook kan/kunnen aanschuiven.


De Kim-dynastie

Casper van der Veen
€ 22.50

Een helder overzicht van de recente geschiedenis van Noord-Korea door NRC-journalist Casper van der Veen. 


eej! - magazine voor de Zeeuw

€ 8.00

Van, door, met en voor Zeeuwen, maar ook voor de lezer die de Zeeuw goed gezind is. En dat voor die prijs!  


Ini Minimalism 1

Eva Dijkstra
€ 27.00

Minimalisme voor kinderen. Een stapel inventieve, verrassende en kleurige vouwbladen. Met humor!


Handwritten Character Templates

€ 12.65

Een herziene versie van Masahiro Anezaki’s 実用的なオーナメントのキャラクターとデザイン (Praktische sierkarakters en ontwerpen). Voor het eerst gepubliceerd in 1926.


De Poezenkrant #63

€ 5.00

Weer boordevol poezennieuws. O.a. met een verhaal over de verboden dienstpoes, kreatief met kat, en ditmaal met een speciaal Japan katern! 


Dagelijks Werk

Renate Dorrestein
€ 19.99

De literaire autobiografie van de onlangs overleden schrijfster. Haar literaire zolder ruimt ze op en dat gebeurt op een Dorresteiniaanse manier: grappig en scherp, relativerend en genadeloos, 


Charlie - Leve de loser

€ 9.90

De laatsten zullen de eersten zijn. Voor iedereen die klaar is met prestatiedrang en die zielloze heldenverering is hier Bookzine Charlie nr 7 ,met als thema Leve de Loser. 


Kleine Struis

Kim Crabeels
€ 16.99

Kleine Struis is niet zo stoer en stopt zijn kop in het zand. Een voorleesboek over bang zijn en over vriendschap. Met meesterlijke prenten van bekroond illustrator Marije Tolman.


Uit 1000 kelen

Carel van Hees
€ 12.50

Vorig jaar werd Feyenoord kampioen van de Eredivisie. Carel van Hees legde het met zijn camera vast in een verzameling grandioze foto's: De fans, de clubliefde, de club, het feest.


Shinrin Yoku - de helende kracht van bosbaden

Annette Lavrijsen
€ 15.00

Een heldere geest en een ontspannen lichaam is het doel en het bos kan daar bij helpen. In Japan doen ze het al wat langer: met boswandelingen gecombineerd met enkele eenvodige oefeningen wordt de mens weer mens. 


People Fishing

Barbara Levine & Paige Ramey
€ 19.95

Een klein boekje vol met foto's van de gekte rondom het vissen. Maar ook een eerbetoon aan de vissers in ons midden.


Opgeruimd! De manga

Marie Kondo
€ 15.00

Chiaki, een jonge vrouw uit Tokyo, worstelt met een overvol appartement, rommelige relaties en een gebrek aan richting in haar leven. Gelukkig is Marie Kondo in de buurt.


Burn-out dagboek

Maaike Hartjes
€ 24.99

De schrijfster geeft een inkijkje in haar dagboek dat ze bijhield tijdens haar burn-out. De grafische weergave van de paniekaanvallen, vermoeidheid en depressieve gevoelens verluchtigd met humor en relativeringsvermogen.


Birthday Box

€ 19.95

Twintig prachtige verjaardagskaarten ontworpen door vijf kunstenaars en verpakt in een feestelijke doos.


HARD werken: One for All

Ian Horton & Bettina Furnée
€ 35.00

Een overvol krankzinnig boek en de eerste omvangrijke publicatie over de experimentele Rotterdamse ontwerpstudio HARD werken (1979–1994), bestaande uit kernleden Henk Elenga, Kees de Gruiter, Gerard Hadders, Tom van den Haspel, Willem Kars en Rick Vermeulen.


Oh Sh*t ... What Now?

Craig Oldham
€ 21.50

This book is a comprehensive and insightful guide to anything and everything that is of use to those looking to break into the creative industries, sharing experiences, ideas, advice, criticism and encouragement. With sections covering education, portfolios, jobs/freelancing, working process and personal development, this straight-talking, funny and frequently irreverent guide is a must-read for all creative arts students.


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30