Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Karrevrachten en pennevruchten

Kees van Kooten
€ 39.90

Onze tip voor deze week! Een jaar geleden begon Kees van Kooten aan zijn eerste vijfenzeventigjaarlijkse balansopruiming. Dit resulteerde in een karavaan van drieëntwintig ordners vol materiaal van her en der en toen en nu, veelsoortige teksten die nooit in boekvorm zijn verschenen. Tot nu.


De Cycloop

Daan Remmerts de Vries
€ 14.99

Wie goed doet, goed ontmoet? Niet altijd...


De grootste griezel

Loes Riphagen
€ 14.99

De slang, de tijger en de zwarte neushoorn vinden zichzelf veel enger, akeliger en gruwelijker. Maar wie klein is, moet slim zijn...


Gruwelijk grappige griezelverhalen

De Lachende Zaag (Tosca Menten, Jozua Douglas en Manon Sikkel)
€ 7.99

Gruwelijk grappige griezelverhalen is een verrassende bundel vol gruwelijk grappige griezelverhalen, weetjes, versjes en geestigheden. Om vooral NIET te lezen voor het slapengaan!


Ik wil een eng verhaal

Sean Taylor/Jean Jullien
€ 14.99

Weet je het zeker, klein monster? Enge verhalen kunnen HEEL griezelig zijn!

Ja, ik weet het zeker

O, oké dan. Zelf weten ...


Het gelukkige eiland

Marit Törnqvist
€ 15.99

Midden op zee staat een pijlvormig bord met daarop geschreven: Het Gelukkige Eiland. Daar moet ze heen! Schitterende illustraties afgewisseld met hele mooie gedichtjes.


Een boek waarmee men vrienden maakt

Lukas Verstraete
€ 35.00

Een grote grafische vertelling (27 x 36 cm) waarbij de tekeningen van de bladzijden afspatten. Tot stand gekomen dmv van crowdfunding en het resultaat is energiek en swingend. Hier is geen ontkomen aan!


Big Mamma

€ 24.95

Maak pasta alla carbonara zoals het hoort, zonder room; gebruik het liefst guanciale en mocht je daar niet aan kunnen komen, vervang het dan door pancetta. Gebruik nooit gemalen peper uit een potje, maar altijd versgemalen! Kook zoals ze bij Big Mamma doen: met de beste pasta en met plezier, zoals het ook van dit eigenzinnige en vrolijke kookboek afspat. 480 pagina's met overheerlijke Italiaanse gerechten.


Driehoek

Mac Barnett & Jon Klaassen
€ 14.99

Grappig en mooi prenteboek over Driehoek die denkt dat hij een gemeen grapje met Vierkant uit kan halen, maar het pakt anders uit.


Vertel me het einde

Valeria Luiselli
€ 9.99

'De eerste must-read van het Trump-tijdperk'. Een essay in veertig vragen is de ondertitel. De antwoorden worden gegeven door honderden Latijns-Amerikaanse kinderen die zonder ouders de Amerikaanse grens zijn overgestoken en. Hun antwoorden passen zelden binnen de lijntjes van de formulieren.


Hidden Museum - a cabinet of curiosities

Shaun Parr
€ 14.95

Achter elke illustraie in rood verschuilt zich een illustratie in blauw dat de ware aard van de illustratie kenbaar maakt. Met loep.


Thornhill

Pam Smy
€ 19.99

Twee verhalen, heden en verleden, Ella en Mary, lopen dwars door elkaar. Prachtig uitgevoerde jeugdroman. Het verhaal van Ella wordt verteld in paginavullende illustraties, dat van Mary in dagboekvorm.


Waterscheerling

Rascha Peper
€ 15.00

Gebaseerd op het sprookje van Vrouw Holle en de mythe van Orpheus en Eurydice, schreef Rascha Peper een ontroerend verhaal over liefde en dood. Met prachtige tekeningen van Sylvia Weve.


Donker Woud/Forest Dark

Nicole Krauss
€ 21.95

De nieuwe roman van de schrijfster van 'De geschiedenis van de liefde' en een ode aan Franz Kafka.


Kort Proza

Samuel Beckett
€ 20.85

Weer een mooie uitgave van Uitgeverij Vleugels. Zeven korte teksten van Nobelprijswinnaar Beckett. Alle teksten zijn geschreven rondom het jaar 1969, het jaar dat Bewckett de prijs kreeg. Anneke Brassinga vertaalde ze begin dit jaar. 


Kleine Broer

Øyvind Torseter
€ 24.90

In Kleine Broer keert de hoofdpersoon uit Het gat terug. Om zijn zes broers uit handen van de trol te redden, moet Kleine Broer diens hart vernietigen. De krachtige illustraties blijven op je netvlies plakken. 


Stille grond

Sanneke van Hassel
€ 19.99

"'Stille grond’ is een goed geslaagde stadse roman. Sanneke van Hassel heeft zich al lang als schrijfster bewezen. Ik hoop dat zij met deze roman landelijk de waardering krijgt die zij verdient, met daarbij de aantallen lezers.", schrijft Alek Dabrowski op zijn boekenblog Uitgelezen Boeken. Wij zijn het er helemaal mee eens.

 

 

 


Van wie is die staart?

Joukje Akveld/Martijn van der Linden
€ 8.99

Leerzame en leuke peuterboekenserie! Ook nog: Van wie is die auto?, Van wie is die hoed? Van wie is dat huis? 


De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog

Peter Slabbynck
€ 14.99

Onmisbare informatie voor alle kinderen die dit jaar in Frankrijk op vakantie gaan!


Shacks

€ 22.75

Wondermooie Japanse uitgave in magazinevorm. Hutjes, schuurtjes, tiny houses in alle mogelijke verschijningsvormen. Oogverblindend mooie fotografie en verrukkelijk om doorheen te bladeren en bij weg te dromen.


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30