Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


De lange droogte

Cynan Jones
€ 18.50

Onze tip van de week! Het is warm en droog, en Gareth is op zoek naar een weggelopen koe. Hij denkt na over dromen die hij heeft en een onbestemd gevoel maakt zich van hem meester. Over de kwetsbaarheid van het leven en de kleine onopgemerkte momenten waarop het noodlot toeslaat. 


Planeet paranoia

Matt Haig
€ 19.99

Onze tip van de week! Na jaren met depressies en paniekaanvallen besloot veelschrijver Matt Haig zijn snelle, gejaagde leven op deze planeet onder de loep te nemen, want hoe kan een mens gelukkig en menselijk blijven in de 21ste eeuw?


Alle Voetnoten

Arnon Grunberg
€ 25.00

Ruim acht jaar voorzag Arnon Grunberg ons op de voorpagina van De Volkskrant van zijn dwarse blik op de actualiteit. Altijd scherp en tegendraads voorzag hij de lezer van een ander perspectief op het nieuws. Alle Voetnoten zijn nu in een band gebundeld en hiermee een ideaal naslagwerk voor op het nachtkastje.


Is this guy for real - The unbelievable Andy Kaufman

Box Brown
€ 21.95

Het leven van de omstreden Amerikaanse komiek Andy Kaufman in beeld gebracht in een graphic novel door Box Brown, schrijver van Andre the Giant: Life and Legend.


Ze gaan er met je neus vandoor

Ted van Lieshout
€ 14.99

Een sneeuwpop in de zomer? Bij Ted van Lieshout kan het. Een dichter begint aan een nieuwe dichtbundel. maar overmand door liefdesverdriet, haakt hij al na één gedicht af. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek.


The Analog Sea Review an offline journal

€ 20.00

Prachtige kleine gebonden verzamelaar met daarin een uitgelezen selectie korte verhalen, essays en poëzie. Onder anderen bijdragen van Carl Sagan, Ralph Waldo Emerson, Urs Hafner en E.M. Forster. 


Fiete Anders

Miriam Koch
€ 12.50

Een eenzaam schaap dat anders is, zoekt een plek waar zij zich wel op haar plaats voelt. Dit is een liefdesverklaaring aan de zee en een hart onder de riem voor iedereen die anders is. En wie is dat niet?


Chin. Ind. Spec. Rest.

Mark van Wonderen
€ 22.50

Elk gehucht heeft er een. Naast een kerk en een kroeg mag een C hinees-Indisch restaurant niet ontbreken. Mark van Wonderen fotografeerde dit typisch Nederlandse fenomeen dat in haar bestaan wordt bedreigt.


Pijn in het peleton

Pieter Cramers & Frans Bevers
€ 27.50

'De Tour stopt voor niemand' is een gevleugelde uitdrukking en menig renner die met een gebroken sleutelbeen op het asfalt ligt, weet wat dit betekent. Sommige stappen zelfs weer op de fiets en rijden door. De pijngrens van de gemiddelde wielrenner ligt dan ook een stuk hoger dan van bijvoorbeeld een Neymar. In dit boek passeren een hele reeks ongemakken, blessuresen ongelukken de wielerrevue. Fascinerend boek.


Zomerverhalen

Astrid Lindgren
€ 10.00

Heerlijke verzameling zomergekte van de schrijfster van Pippi Langkous. Pippi, Emiel, Lotte, de kinderen van Bolderburen... Ze komen allemaal lang in deze vrolijke bundel, afgewisseld met sprookjes.


Smakelijk kamperen

Petra Knoth
€ 15.00

Geen pannenkoeken en ook geen pasta en ook niet bbq'en! Dit jaar wordt er echt gekookt op de gasbrander bij de tent. In dit boek eenvoudige gerechten die heerlijk, voedzaam en zomers zijn, en goed te doen met eenvoudige ingrediënten die vrijwel altijd voorhanden zijn in de campingwinkel.


Presecco made me do it

Amy Zavatto
€ 12.50

Van een Sunshine Superman tot een Ship to Shore, 60 bruisende recepten voor sprankelende proseccococktails van de prosecco-expert Zavatto.


Kamperen!

Philip Waechter
€ 12.50

Kamperen is fantastisch, zelfs al loopt niet alles als gepland. Een lange autorit, een wegvliegende tent, een muggenplaag, het mag de kampeerpret niet drukken. Vertaald door Edward van de Vendel.


10 op een ezel

Mohammed Benzakour
€ 20.99

Iemand die tien man op een ezel ziet heeft ze niet allemaal op een rijtje. Het is slechts een van de vele voorbeelden uit de rijke voorraad spreuken en spreekwoorden uit de Berbertaal waarbij humor nooit ver weg. Mohammed Benzakour gebruikt de vele mooie spreekwoorden om de lezer met te nemen naar het Marokko van zijn jeugd. Een ode aan een oeroud volk en hun prachtige taal.


Dogs' Dinners

Debora Robertson
€ 14.95

Onze tip van de week! Meer dan 50 recepten voor het eten van de hond en deze maaltijden zijn zo lekker en gezond dat het baasje en/of bazinnetje ook kan/kunnen aanschuiven.


De Kim-dynastie

Casper van der Veen
€ 22.50

Een helder overzicht van de recente geschiedenis van Noord-Korea door NRC-journalist Casper van der Veen. 


eej! - magazine voor de Zeeuw

€ 8.00

Van, door, met en voor Zeeuwen, maar ook voor de lezer die de Zeeuw goed gezind is. En dat voor die prijs!  


Ini Minimalism 1

Eva Dijkstra
€ 27.00

Minimalisme voor kinderen. Een stapel inventieve, verrassende en kleurige vouwbladen. Met humor!


Handwritten Character Templates

€ 12.65

Een herziene versie van Masahiro Anezaki’s 実用的なオーナメントのキャラクターとデザイン (Praktische sierkarakters en ontwerpen). Voor het eerst gepubliceerd in 1926.


De Poezenkrant #63

€ 5.00

Weer boordevol poezennieuws. O.a. met een verhaal over de verboden dienstpoes, kreatief met kat, en ditmaal met een speciaal Japan katern! 


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 19:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30