Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Driehoek

Mac Barnett & Jon Klaassen
€ 14.99

Onze tip voor deze week! Grappig en mooi prenteboek over Driehoek die denkt dat hij een gemeen grapje met Vierkant uit kan halen, maar het pakt anders uit.


Kort Proza

Samuel Beckett
€ 20.85

Weer een mooie uitgave van Uitgeverij Vleugels. Zeven korte teksten van Nobelprijswinnaar Beckett. Alle teksten zijn geschreven rondom het jaar 1969, het jaar dat Bewckett de prijs kreeg. Anneke Brassinga vertaalde ze begin dit jaar. 


Forest Dark

Nicole Krauss
€ 21.95

De nieuwe roman van de schrijfster van 'De geschiedenis van de liefde'. Eind van de maand komt de Nederlandse vertaling uit.


Kleine Broer

Øyvind Torseter
€ 24.90

In Kleine Broer keert de hoofdpersoon uit Het gat terug. Om zijn zes broers uit handen van de trol te redden, moet Kleine Broer diens hart vernietigen. De krachtige illustraties blijven op je netvlies plakken. 


Oogst

Marleen van Es
€ 34.99

Opgewekt veelzijdig kookboek met verrassende recepten die toch goed te doen zijn. Zeer voedzaam notenbrood, verschillende soorten oliën en vlierbloesemtiramisu, het staat er allemaal in.


Waterscheerling

Rascha Peper
€ 15.00

Gebaseerd op het sprookje van Vrouw Holle en de mythe van Orpheus en Eurydice, schreef Rascha Peper een ontroerend verhaal over liefde en dood. Met prachtige tekeningen van Sylvia Weve.


Rosé All Day - The essential guide to your new favorite wine

Katherine Cole
€ 21.95

Speels vormgegeven en leuk geschreven gids waarmee de wijnliefhebber zich wat verder in de verschillende soorten rosé kan verdiepen. 


Woeste hoogten + Trots en vooroordeel

Emily Brontë + Jane Austen
€ 15.00

Deze twee 19e eeuwse romans gaan nooit vervelen. Altijd weer fris en ontroerend. In mooie gebonden editie. Per stuk voor slechts ...


Haddon Hall

Nejib
€ 22.95

Graphic novel over hoe David Jones in een oude villa in een voorstad van Londen aan het eind van de 'swinging sixites' transformeerde in David Bowie. 


Van wie is die staart?

Joukje Akveld/Martijn van der Linden
€ 8.99

Leerzame en leuke peuterboekenserie! Ook nog: Van wie is die auto?, Van wie is die hoed? Van wie is dat huis? 


Lost Takes

Tobias Bijl
€ 40.00

11 juli 1995 viel de enclave Srebrenica. Fotograaf Tobias Bijl maakte een fascinerend fotoboek over deze gebeurtenis en het befaamde fotorolletje van Dutchbat luitenant Rutten dat in het fotolab van het leger 'per ongeluk' werd vernietigd.


Naar buiten

Maria Ana Peixe Dias
€ 19.95

Eropuit in de natuur! Een doeboek voor het hele gezin. Prachtig geïllustreerd en voorzien van handige overzichtsplaten.


Het enige boek in je koffer

Pip & Maki
€ 17.50

28 gekke verhaaltjes en grappige liedjes. Elke dag een  verhaaltje voor het slapen. Wanneer er nog maar 1 boek in je koffer bij kan, dan moet het dit boek zijn.


De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog

Peter Slabbynck
€ 14.99

Onmisbare informatie voor alle kinderen die dit jaar in Frankrijk op vakantie gaan!


Geen woorden maar beelden

€ 39.50

Prachtige verzameling outsider art van Galerie Atelier Herenplaats. 25 jaar geleden begon het met een bierviltje en inmiddels is het uitgegroeid tot het meest succesvolle Galerie Atelier op het gebied van van outsider art in Nederland.


Livre - tijdschrift

€ 7.50

Nieuw tijdschrift voor boekenliefhebbers. Deze uitgave onder anderen met Hanna Bervoets (Fuzzie), Murat Isik (Wees onzichtbaar) en Karin Slaughter (Goede dochter) en nog veel meer. Voor slechts ...


Op díe fiets

Wim de Jong
€ 19.95

Wim de Jong fietst graag en interviewde voor dit boek gelijkgestemden die hun liefde voor de fiets en het fietsen onder woorden brengen. De verhalen zijn aangevuld met 30 heerlijke fietsroutes in binnen- en buitenland. Een heel fijn zomerboek!


Shacks

€ 22.75

Wondermooie Japanse uitgave in magazinevorm. Hutjes, schuurtjes, tiny houses in alle mogelijke verschijningsvormen. Oogverblindend mooie fotografie en verrukkelijk om doorheen te bladeren en bij weg te dromen.


Het Kralingse Bos

Maaike Wijnands & Zita Bebenroth
€ 19.95

Wat groeit, bloeit, rent, wandelt, vaart, zwemt en recreëert er in het Rotterdamse Kralingse Bos? De Heemtuin, de Kinderboerderij en het Hertenkamp, het staat opgetekend en getekend in dit leuke boek.


Atlas van de Nederlandse Taal

Mathilde Jansen, Nicoline van der Sijs, Fieke Van der Gucht en Johan De Caluwe
€ 39.99

Het Nederlands in kaart gebracht. Waar ter wereld spreken mensen Nederlands? Wat betekent mijn familienaam? Hoeveel dialecten bestaan er? Waarom ergeren we ons zo aan dt-fouten? En nog veel meer. Schitterend vormgegeven taalatlas.


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30