Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Volle Muil

Tom Marien & jMerlijne Marell
€ 16.95

Onze tip van de week! Kleine Uil wil zich bewijzen en gaat een Maanvis vangen. Drie kansen krijgt Kleine Uil voordat de maan achter de wolken verdwijnt.


De beroemde bereninvasie van Sicilië

Dino Buzzati
€ 18.95

Onze tip van de week! Klassieker voor alle leeftijden verhaalt over de ijskoude winter, lang, lang geleden, die ervoor zorgde dat de hongerige beren de bergen van Sicilië verlieten en de vallei in trokken op zoek naar voedsel.


Monograph

Chris Ware
€ 59.95

Graphic novel fenomeen Chris Ware heeft een nieuw kunstwerk gemaakt: 469x340x36 mm en net zo adembenemend als zijn andere werk.


Te Perfect Guide to Sumo

€ 18.25

Handleiding om deze 1500 jaar oude Japanse traditie beter te kunnen begrijpen. Rijk geïllustreerd en met recepten van de voedzame maaltijden die de worstelaars verorberen. 


Zeb.

Gideon Samson & Gideon Joshua
€ 15.00

Over de klas van Juf Cato en een zebra die Ariane heet. Ze is nieuw in de klas.


Het jachtgeweer

Yasushi Inoue
€ 12.50

Heel mooi, zorgvuldig gecomponeerd Japans meesterwerkje over de tragische geschiedenis van drie vrouwen.


Duif

Jacques & Lise
€ 17.99

Van de makers van het prachtige woordenloze prentenboek 'Oskar' weer een vertederend prentenboek vol gelaagdheid en subtiele details.  Voor eerder werk ontvingen Jacques & Lise een Global Illustration Award. 


Open Ogen

Remco Campert
€ 17.99

Nieuwe gedichtenbundel van wise old man Campert. Over oud zijn en de wereld van nu.


Lange armen

Ester Naomi Perquin
€ 12.50

'Wat moet de politie nou in hemelsnaam met gedichten' vroeg de Dichter des Vaderlands zich af toen ze werd gevraagd een aantal gedichten te schrijven in het kader van 5 jaar Nationale Politie, maar het resultaat is een werkelijk schitterende dichtbundel.


Larousse wijnencyclopedie

€ 45.00

Geen enkel ander boek ter wereld legt zo compleet en glashelder de 'wondere wereld' van de wijn uit.


Zó moe en toch klaarwakker

Susanne Strasser
€ 11.50

Heel leuk, mooi en slaapverwekkend prentenboek dat een herkenbaar probleem aankaart.


I Will be Wolf

Bertien van Manen
€ 30.00

Boedapest 1975, uit het archief van fotograaf Bertien van Manen. 'Grijs, niet grauw' kopt De Volkskrant boven de lovende bespreking. 


Waar ik jou word

Antjie Krog
€ 15.00

Tweetalige bundel met 25 onvergetelijke gedichten uit het rijke oeuvre van Antjie Krog. 


Mise Au Jour

Johan Van Der Keuken
€ 55.00

Portretten, persoonlijke momenten, straatscenes, overal weet wereldreiziger Van der Keuken mensen vast te leggen wanneer ze kwetsbaar en mooi zijn.


Die eland is van mij

Oliver Jeffers
€ 14.50

De vraag is, in dit verhaal van de beroemde prentenboekenmaker Oliver Jeffers, of je iets werkelijk kunt bezitten. Een kinderboek voor jong en oud.


Slapen met draken

Debi Gliori
€ 12.50

Mooi boekje voor (jong) volwassenen over depressie met prachtige tekeningen en een ontroerende tekst. Vertaald door Ellen Deckwitz


Winter

Ali Smith
€ 19.95

De tweede roman in de vier seizoenen cyclus van Ali Smith is een koud en ijzig verhaal, maar de winter is ook de tijd dat er zaken zichtbaar worden en waar ijs is, is vuur.


Four Walls and a Roof

Reinier de Graaf
€ 35.00

Tragikomisch verslag van de wereld van de architectuur. 


De slaapster en de spintol

Neil Gaiman & Chris Riddell
€ 22.50

Dit boek is al een tijdje uit maar we brengen het nog een keer onder de aandacht, omdat het zo mooi is. Neil Gaiman (van o.a. Noorse Goden) schreef een hervertelling van Doornroosje en Sneeuwwitje. Het boek is pracht geïllustreerd door Chris Riddell.


Als de sterren zingen

Tonke Dragt
€ 29.99

Alom lof voor dit schitterende boek. Tonke Dragt neemt de lezer mee in haar archief van bekende én niet eerder gepubliceerde verhalen. De collages, illustraties en schilderijen zijn uit een periode van ruim zestig jaar en van Tonke zelf.


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30