Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Vega stoofpotjes easy

Sabrina Fauda-Role
€ 19.99

Onze tip van de week! Stoofpot, het ideale herfstvoedsel. 82 lekkere vega stoofpotjes in een handomdraai.


1000 pinguïns

Wasco
€ 24.90

Wasco, de eigenzinnige stripkunstenaar, tekende 1000 pinguïns. Allemaal anders in vorm en stijl. 1000 pinguïns om je over te verwonderen en om te glimlachen.


A Final Companion To Books From The Simpsons (Updated Version)

€ 18.50

Een bijgewerkte editie van het boek van de Franse grafisch designer Olivier Lebrun waarin hij alle boeken die in de serie The Simpsons te zien zijn documenteert. 


Tegenwoordig heet iedereen sorry

Bart Moeyaert
€ 17.99

Weer een mooi en bijzonder boek van  Bart Moeyaert. Over Bianca, een meisje met een gebruiksaanwijzing. Sommigen noemen haar zelfs onhandelbaar, maar aan dat woord geeft zij een nieuwe betekenis.


Jij & ik en al het moois om ons heen

Samenstelling Riet Wille & illustraties Martijn van der Linden
€ 24.99

Bijna 100 gedichten over bloemen, bomen, zee, bergen, dieren en seizoenen van o.a. Edward van de Vendel, Bart Moeyaert en Annie M.G. Schmid met prachtige illustraties van Martijn van der Linden.


Verhalen uit de binnenstad

Shaun Tan
€ 25.00

Tussen asfalt, beton en torenflats, laat zich onverwacht wel eens een kikker of een roofvogel zien. En in de dromen en nachtmerries van de mensen die er wonen en werken duiken tijgers en haaien op. Waar staan de kinderen op het dak van het hoogste gebouw met hun hengels ’s nachts naar te vissen? Mooie, geheimzinnige verhalen met prachtige illustraties.


Fabeldieren

Floortje Zwigtman & Ludwig Volbeda
€ 24.99

Schitterend boek vol met zonderlinge, grappige, oogverblindende, weerzinwekkende en gevaarlijke wezens en terecht bekroond met het Gouden Penseel 2018


Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 29.99

Simpel en lekker. De nieuwe Ottolenghi maakt het de keukenprinsen en prinsessen heerlijk makkelijk.


Helemaal klaar mee ...

Theresa Hartgers
€ 15.00

Laat je door de titel niet voor de gek houden: Onverwoestbaar slaat T.H. te R. zich opnieuw en met de broodnodige humor door het leven heen. 


A history of pictures

David Hockney & Martin Gayford
€ 19.95

Een ontdekkingsreis door de geschiedenis van de afbeelding, speciaal voor kinderen. Van grottekeningen en telefoons tot kranten, games en boeken. (Engelstalige editie)


Filosofen van deze tijd

Maarten Doorman & Heleen Pott
€ 25.00

Een geactualiseerde editie van de druk uit 2000. Doorman en Pott laten de 32 belangrijkste denkers van na WOII de revue passeren. Nu in fraai gebonden uitgave te verkrijgen waardoor het denken van een aantal  van deze filosofen in belangrijkheid lijkt toe te nemen. 


Ze gaan er met je neus vandoor

Ted van Lieshout
€ 14.99

Een sneeuwpop in de zomer? Bij Ted van Lieshout kan het. Een dichter begint aan een nieuwe dichtbundel. maar overmand door liefdesverdriet, haakt hij al na één gedicht af. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek.


The Blue Motif

€ 24.75

De eerste uitgave van The Motif Magazine. Een nieuwe ervaring waarbij de kleur blauw wordt gevierd in al haar verschijningen, van hemelsblauw tot het diepe blauw van de oceaan


Aversive Adhesives

Max Siedentopf
€ 17.90

Stickerfotoboek "Aversive Adhesives" belicht fotografen die de werkelijkheid benaderen op een nieuwe en ongewone manier, en die niet bang zijn om hun handen vuil te maken. Een ongewoon stickerproject in een beperkte oplage!


In het zwart van de spiegel

Peter Delpeut
€ 29.99

Met 800 pagina's mag de nieuwe roman van Peter Delpeut best kloek genoemd worden. Een weergaloze roman, melancholisch van toon en rijk aan overpeinzingen; liefdesgeschiedenis, reisverhaal, kunsthistorie en essay ineen. Een boek dat je aanspoort om naar buiten te gaan en bewijst dat zonder kunst het leven niets voorstelt.


Lanoye 60 - groepsportret met brilletje

€ 60.00

Feestboek ter ere van de zestigste verjaardag van Tom Lanoye. Een duik in de archieven van Tom Lanoye leverde niet eerder gepubliceerde pareltjes, vrolijk stemmende vondsten, prikkelende speeches en onweerstaanbaar beeldmateriaal op.


In aanwezigheid van Schopenhauer

Michel Houellebecq
€ 15.00

De Duitse brompotfilosoof is nooit ver weg in de boeken van Houellebecq. Het levenslot van de mens is erbarmelijk: Begeerte is lijden. In deze tekst licht hij een sluier op van een levenslange filosofische fascinatie.


Nachtboot

Maria Barnas
€ 18.99

Ik zag een schip dat het diepste zwart 

vervoert waarin iets opflakkert

 

als een gezicht in een herinnering.

Het is het donker van verblinden

 

die zo lang zwemmen in een cel

dat zij kleuren zien of vinden.

 

  (Uit Nachtboot)


Planeet paranoia

Matt Haig
€ 19.99

Na jaren met depressies en paniekaanvallen besloot veelschrijver Matt Haig zijn snelle, gejaagde leven op deze planeet onder de loep te nemen, want hoe kan een mens gelukkig en menselijk blijven in de 21ste eeuw?


Alle Voetnoten

Arnon Grunberg
€ 25.00

Ruim acht jaar voorzag Arnon Grunberg ons op de voorpagina van De Volkskrant van zijn dwarse blik op de actualiteit. Altijd scherp en tegendraads voorzag hij de lezer van een ander perspectief op het nieuws. Alle Voetnoten zijn nu in een band gebundeld en hiermee een ideaal naslagwerk voor op het nachtkastje.


Maandag
12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 17:30

Zondag
13:00 - 17:30