Boeken

Als u boeken wilt bestellen, reserveren of laten versturen, neem dan contact met ons op. Wij bezorgen ook bij u thuis. Boeken die niet op voorraad zijn, kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

 


Wandelen in havensteden

Hans & Kees Volkers
€ 16.95

Negen historische havenwandelingen, van Amsterdam tot Rotterdam, van Delfzijl tot Dordrecht. De beschreven wandelingen variëren van 8 tot 13 kilometer en zijn voorzien van interessante info en funfacts.


Heidelberg

Martijn Simons
€ 24.99

Twee jaar geleden verraste Martijn Simons met De Hollandse droom. Ook in zijn nieuwe roman Heidelberg beschrijft hij drama in een gezinssituatie. Een zorgeloze toekomst blijkt toch iets minder onbelast voor de drie zoons die op weg zijn naar de Duitse universiteitsstad. De familiebanden staan onder hoogspanning.


Met moeder mee

Joyce Roodnat
€ 12.50

Nieuw deeltje in de onvolprezen wandelreeks Van Oorschot Terloops. Joyce Roodnat loopt de wandelingen na die ze als klein meisje met haar moeder liep in de Watergraafsmeer in Amsterdam. Daarbij vertelt ze het verhalen van haar moeder, die als gescheiden vrouw het hoofd boven water moest houden in een traditionele maatschappij waar een vrouw alleen verdacht was. Een juweeltje in de reeks.


Perfecte Picknick

Mme Charlotte
€ 14.99

Heel fijn boekje vol met recepten voor een succesvolle picknick. Van zelfgemaakte roze koeken tot krabkoekjes en pissaladière (Zuidfranse uientaart).


Apartamento

€ 26.00

Prachtig tijdschrift met de interieurs van creatieven. Het laat zien hoe een interieur een middel kan zijn van persoonlijke expressie.


De paden op

Lydia Michiels van Kessenich
€ 23.50

Twee dagen wandelen over een van de 23 Lange-Afstand-Wandelpaden in ons land met een comfortabele overnachting daarbij. De routebeschrijvingen in dit boek zijn een mooie aanleiding om jezelf een minivakantie cadeau te doen. Iemand anders de wandelschoenen laten aantrekken mag natuurlijk ook.


Verloren en gevonden

Kathryn Schulz
€ 21.99

Over grote thema's als rouwen en liefhebben. Een zoektocht naar hoe onze levens worden gevormd door verlies en ontdekking. Schulz legt het bitterzoete van het bestaan bloot.


De grote zomer

Ewald Arenz
€ 23.99

Frieder is zestien en moet de hele zomer studeren om niet te blijven zitten. Daarom moet hij bij zijn norse opa logeren terwijl de rest van zijn familie op vakantie gaat. Vervolgens gaat niets zoals verwacht. Sfeervolle coming-of-age roman. Winnaar van de Duitse Boekhandelsprijs.


Ogen van de Rigel

Roy Jacobsen
€ 23.99

Het derde deel van reeks over Ingrid Barrey en in dit deel verlaat ze het eiland en begint een riskante tocht dwars door het Noorwegen van vlak na WOII.


Het weeshuis in de azuurblauwe zee

TJ Klune
€ 17.50

Aan het saaie leven van Linus Baker komt een eind wanneer hij van het Ministerie van Toezicht Magische Jeugd een uitdagende opdracht krijgt ...


Een licht bewoond eiland

Nicolien Mizee
€ 25.00

Deel 5 van de faxen aan Ger en Mizee raast weer stevig door met haar worsteling met het leven. Ontroerend en komisch, en vol met overpeinzingen en verhalen, uit het bijzondere leven van Nicolien Mizee.


Drie zomers

Margarita Liberaki
€ 24.99

Warm boek over drie zussen van verschillend karakter die opgroeien op het Griekse platteland. Drie zomers langs volgt de lezer het turbulente leven van deze jonge vrouwen.


Twitch en de vlucht van de ijsvogel

M.G. Leonard
€ 16.99

In dit nieuwe boek van de auteur van De Keverjongen gaat een jonge vogelspotter op jacht naar een voortvluchtige gevangene en de zoekgeraakte buit.


Lot

Zeruya Shalev
€ 24.99

Twee vrouwen ontmoeten elkaar en dit heeft onverwachte en dramatische gevolgen. Shalev beschrijft vaak gezinsdrama's, maar op de achtergrond speelt altijd de situatie in Israel een belangrijke rol.


Kleine Karels tekenclub - Als kikkersk gaan keten

Dav Pilkey
€ 15.99

De schrijver van het megasucces Dogman kan ook prima uit de voeten met kikkers. Net zo gek en net zo leuk.


Leugens en tovenarij

Elsa Morante
€ 49.99

Kloek boek (767 blz) van de schrijver van Het eiland van Arturo. Familieroman waarin Elisa de geschiedenias van haar familie vertelt aan de hand van leugens en verzinsels die haar familieleden zichzelf en elkaar vertellen. Een verhaal over dromen die niet uitkomen en liefdes die bedrog blijken te zijn.


Aan zee

Francine Postma
€ 20.00

TIP! Verslag van een wandeltocht van Sluis in Zeeuws-Vlaanderen naar Den Helder in Noord- Holland en een bezoek aan Vlieland. Onderweg doet ze ook wat soul searching maar het is toch voornamelijk een heerlijke tocht langs de zilte kust van Nederland.


Flash|Back

€ 59.00

Het Mauritshuis in Den Haag bestaat 200 jaar en 16 Nederlandse topfotografen interpreteerden schilderijen uit de collectie, met onverwachte resultaten.


Typisch Nederland

Jan Dirk van der Burg
€ 29.95

De Fotograaf des Vaderlands legde in een verzameling foto's hoogtepunten van ongewone alledaagsheid vast. Nederlanders willen zich graag onderscheiden, maar toch ergens bij horen.


De buitenkeuken

Charlotte Marres & Olle Swets
€ 32.50

TIP! Charlotte en Olle trekken met de buitenkeuken door het land en bezoeken kleinschalige, onafhankelijke voedselproducenten. Bij de kokkelsteker, de aspergeteler, de herder op de hei bereiden zij het eten. Sympathiek kookboek met prachtige verhalen en ook  nog eens heerlijke recepten.


Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag
10:00 - 18:00

Woensdag
10:00 - 18:00

Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 18:00

Zaterdag
10:00 - 17:00

Zondag
12:00 - 17:00